TIMELESS TURKIJE

René is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden met een master in de archeologie van Anatolië. Tijdens en na zijn studie heeft hij gewerkt op opgravingen in Turkije, Syrië en Egypte. Sinds 1998 werkt René in de Nederlandse archeologie. Momenteel is hij docent archeologie aan Saxion Hogeschool te Deventer.

Serap is geboren in Istanbul en woont sinds 2003 in Nederland. Ze is afgestudeerd in toerisme en hotelmanagement. In Turkije en Nederland heeft ze gewerkt in de toerisme branche. Vanwege haar liefde voor Turkije en om mensen het authentieke Turkije te laten zien, is ze Timeless Turkije gestart.


In ons logo combineren we een aantal elementen die Turkije zo'n bijzonder land maken; de zon en zee vertegenwoordigen het prettige klimaat en mediterrane karakter van het land, het theater staat symbool voor de vele overblijfselen uit de Klassieke Oudheid, terwijl het spijkerschrift laat zien dat er ook veel resten van oudere beschavingen te ontdekken zijn.


Heeft u een vraag? Wilt u een offerte aanvragen voor een van onze reizen? Of wilt u liever dat wij een individueel programma voor u opstellen? U kunt met ons contact opnemen via

info@timelessturkije.nl

06-30030310

of via het contactformulierTimeless Turkije is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61297763 en heeft BTW-nummer 8542.89.100